Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A Brainbox játékok egy kompakt , kis méretű, de nagy tudással rendelkező kvízjáték család. A 12*12*12 cm-es dobozban egy dobókocka, homokóra és számtalan kérdésre rejtőzik a kártyákon.

Milyen témák vannak a Brainbox dobozokban?

Elmondhatatlanul sok téma található a különböző dobozokban. Minden játékban csak egy témakör, de több mint 30 különböző témából választhatsz. Vannak kisebb gyerekek számára készült Brainboxok, ahol kevesebb és egyszerűbbek a kérdések és a témák is olyanok, amelyeket egy kis, óvodás gyerek is érdeklődve tud tanulni.

A Brainbox kvízjáték segítségével meg tudod tanulni az érdeklődési területednek megfelelő témák különböző felmerülő kérdéseit és az azokra adott választ.

A Brainbox szabályai egyszerűek. Kétféleképpen lehet játszani, egyedül vagy párban. Az egyedüli játék inkább arra való, hogy megtanítsa kérdésekre a választ, míg párban versenyezve ki lehet őket kérdezni egymástól. Szükséges a jó memória, ezért fel tud készíteni az iskolaára is.

Melyek a legnépszerűbb Brainbox játékok?

 

Többfelé liszences, mesefilmes játék kapható. Sikeresek a Bogyó és Babóca, Peppa malac és Harry Potter csomagok

A kicsik megismerhetik a Betűket, Ellentéteket, Számokat a kezdőjátékokból

Az óvodásoknak inkább a tudományosabb ismereteket oktató termékeket javasoljuk, pl a Dinoszauruzsok, Foglalkozások, Világtörténelem cimekkel.

Ha rendelnél a Brainbox termékek, látogass el a Brainbox webáruházba

© 2024. Minden jog fenntartva. Céges Facebook hirdetéskezelés, keresőoptimalizálás: PPC Smart

© 2024. Minden jog fenntartva. Céges Facebook hirdetéskezelés, keresőoptimalizálás: PPC Smart